Oh, vad härligt att vi har sommar

Vaknade en gång inatt och tyckte det var varmt, men somnade om och sov till klockan ringde. Marita och jag cyklade även idag och det var skönt. Nackdelen är att det blir lite slalom mellan alla glasbitar. Fattar inte att det är så roligt att slå sönder glas.

På jobbet var det full fart från start. Oh, jag älskar verkligen när det är bråttomsaker och även många bollar i luften.

Ringde pappa som vanligt och allt var bra. Fia ringde när hon var på väg till träningen. Hon hade lämnat Casper på skolan.

Printade ut en rapport så att den får en sista koll innan tryck. Fortsatte sedan med att stämma av alla intresseanmälningar.

Arbetade till kl. 14 och så ut i sommaren. Underbart med cykelturen hem, även om glaset fortfarande låg kvar.

In till Inge (Fia var iväg med barnbarnen) och kollade läget. Sedan till pappa, som jag tog med ut på en promenad. Han blev lite trött idag och jag blev nästan rädd att  han inte skulle orka. Men det gjorde han. Gav honom lite vatten när vi kom in.

Jag lade mig på baksidan i solen, men attans alltså! Jag klarar inte att ligga still i solen längre. Då ska jag ha vatten i närheten :))
Satte mig i skuggan och läste, vilket var lika skönt.

Fia kom med barnen och vi var på baksidan. Klockan 16.40 gick de till fotbollsplanen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0