Herr Frost

Gick upp strax efter klockan 7 och då var det -5,2 grader! Herr Frost hade verkligen målat gräset vitt. Läste Corren. Sedan in och kollade runt på datorn innan jag kollade på torsdagens och fredagens avsnitt av "Hem till gården". Fia sov till ca 9.45! Jag hade då ringt till pappa. Allt bra med honom.

Frukosten plockades fram så vi åt strax efter klockan 10. Väckte Inge. Förstår inte att han kan sova så länge. Alla grannar är i full gång och iväg. Här kommer vi iväg vid lunchtid. Ja, ja, jag klagar inte så mycket. Jag stressar ju iväg varje vardagsmorgon till arbetet, så det är skönt att sitta och ta det lugnt.

Men idag har jag himla ont i höger axel. Kanske kommer det efter från fönstertvätt i 4 dagar eller också är det den vanliga värken som tillhör mitt liv numera.

Diskat, duschat och bäddat. Var in till pappa med tidningen.

Vi åkte med travet ca kl. 12. Maria och Lasse hade precis varit inne och lämnat sitt. Pratade en stund. De skulle åka en sväng innan nästa innebandymatch.

Vi åkte och bytte en present ill Casper för vi hade köpt fel storlek. Tur att de hade mindre. Sedan var vi till Bilbörsen och provlkörde en Kia Wenga. Njae, den gillade jag inte så mycket. Bara kul att provköra. Vi har inte råd att byta bil, men drömma kan man ju få göra.

Sedan till kyrkogården där vi gick runt. Hittade Fias klasskamrats gravplats. Vi letade ju efter en gul träpinne med namnet på igår. Fia visste inte att stenen hade kommit upp, men idag hittade vi den. Jätte fin sten var det.

Var och handlade lite till pappa. In med det när vi kom hem. Därefter skalade jag potatis och morötter. Inge har gjort kalops.

Vi äter väl i någon periodpaus.

Solen skiner, men det är kyligt ute.

Jag vet inte hur länge min datorskärm tänker vara igång idag, så det är därför som jag skriver bloggen redan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0