Nu hoppas vi på sol och värme i helgen

Hua, så kallt det var imorse! Kung Bore släpper inte taget om oss. Det var -3 när vi gick hemifrån. Ja, gick och gick... det var till garaget det hahahahahaha

Full fart på jobbet. Men jag passade på att mejla till min Maxi-kompis, Lena! Saknar henne. Fick svar att hon jobbar över även idag, så nu får vi hoppas att vi ses om 14 dagar.

Ringde pappa och allt var bra!

Vi har fått våra tröjor som vi ska ha på invigningen i Göteborg. Undrar om det blir bra temperatur, så man kan ha kjol. Hoppas på det i alla fall!

Gjorde klart notatet som jag fick igår. Har en ny rapport på ingång.

Inge, Fia och Marita väntade på mig när jag kom ut! Hem med Marita och så åkte vi till Maxi.

Lite tjurigt mellan oss alla tre. Det var liksom laddat. Blir så ibland och tur är väl det. Delade meningar måste man ju få ha. Dock är det tråkigt när vi kommer till ämnet middagar. Det äter inte den och det äter inte den....

Hem och in med varorna. Jag gick sedan till pappa med hans. Inge och jag åt sedan ärtsoppa (igen). Diskat och så satte jag igång att damma. Skulle ju inte det först, eftersom "Nalle" skulle vara här, men det  har blivit ändrade planer. Så då dammade jag och så får Inge och Fia ta resten imorgon.

Pratat med Lotta C. Jisses, men vi pratade nog en timme idag igen. Och så kom Martas dotter med familj.

Var in till pappa och informerade om hockeyn ikväll. Han skulle fixa att ändra till kanal 6, så jag satte in 115 så länge. In till oss och började kolla på "Hem till gården". Då ringer pappa. Det var inget ljud på TV:n. Sprang över och visst var det ljud, men dåligt. Det var just den kanalen, så det var väl tur att jag kollade!
Det kan bli lite spring vissa dagar.

Nu håller jag tummar och tår för att det blir sol och varmt i helgen!

Nej, nu ska jag kolla in på "fejan" innan Fia kommer (hon är och kollar på Caspers fotbollsträning). Hon och jag ska se på inspelade program!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0