Vaknade redan klockan 5 :(

Jaha, så kunde jag inte sova ut denna lördagmorgon heller! Vaknade klockan 5 och gick upp. Läste tidningen och sedan kollade jag på "Världens bästa hotell". Oh, de är underbara de personer som är praktikanter på hotellet. Man blir så glad!! Sedan blev det "Ring så spelar vi". Fia kom upp omkring 7.25!!! Men hallå!! Hon satte sig och kollade på Formel I. Inge kom upp och även han kollade på det. Men sedan lade han sig igen!!!!!!!!!! Grrrr säger jag.

Jag duschade och gjorde mig iordning. Fia åt frukost.

Fia åkte till Maria och hjälpte henne att köra kartonger innan tjejernas fotbollsträning.

Ringde pappa, men fick inget svar. Gick in till honom och han hade varit på toan.

När jag kom in, plockade jag fram frukosten. Då kom Inge upp! Käkat, diskat och bäddat.

Gick in till pappa med tidningen. Sedan gick jag ut på en promenad. Men jisses vad det blåste kallt! Det gjorde ont i pannan! Men när jag kom i lä var det riktigt skönt. Träffade en gammal granne från Berga. De har även en son som gått i Marias klass. Och förresten så övningskörde jag för honom när jag gick på bilskolan. På den tiden var han polis och jobbade extra på den bilskolan som jag gick på. Sedan övergick han till att arbeta på dåvarande Vägverket och besökte min arbetsplats många gånger.

In i skogen och på viss håll var det halt och på vissa skitigt. När jag kom fram till 2½ km-spåret så var där massor med snö:



Helt otroligt att det på de flesta håll i skogen är barmark!

Promenaden tog ca 50 minuter. Fia ringde! Hon skulle fortsätta att flytta kartonger hos Maria. Inge och jag åkte med travet. Sedan varvet. Och vem fick jag syn på??? Jo, Jonas och Samuel! Så märkligt för jag hade nyss frågat Inge om Jonas kommit hem eller om han var på väg. Han hade nyss kommit till stan och hämtat Samuel från dansen. Jonas är hemma en vecka nu och förhoppningsvis kommer han till oss imorgon.

Hem till Maria där jag hämtade kvittot från Maxi igår. Fia hade det i fickan. Vi var även och kollade på Marias nya lägenhet. Det blir nog bra bara omtapetseringen är gjord och möblerna på plats. Självklart så gör ju ett rum mindre att det blir tufft, men mer pengar i plånboken är ju trots allt bättre.

Inge och jag åkte sedan till Maxi med grädden, som Fia och jag köpte igår. Förpackningen var öppnad och sådan grädde vill jag inte använda. Fick dubbelt upp tillbaka.

In till pappa när vi kom hem. Tog med hans tvätt in till oss. Tar tvättstugan imorgon (om jag inte försover mig).

Fia kom hem från Maria. Vi har ätit kotletter ikväll och de tillagades på olika sätt :)

Flyttade fram klockorna inne hos pappa, men jag lät bli hans armbandsur. Vill ju inte förvilla för mycket för honom. Men han måste ha rätt imorgon bitti!

Har även ändrat vår köksklocka och ska snart ändra mitt armbandsur. Bäst att komma i säng i tid :)) Jag gör ju alltid så här. Ställer in kroppen på att klockan är 22 även om den bara är 21. På det sätt klarar jag den förlorade timmen på ett mycket bra sätt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0