Ska ju inte skriva om allt

Sov ända fram till klockan ringde! Det behövde jag verkligen! Gjorde mig iordning och åt min frukost tillsammans med morgontidningen. Sedan datorn en stund innan det var dags att väcka Inge. Var kallt ute: -5,6 grader!!!

På jobbet satte jag genast igång. Upptäckte en sak, som jag pratade med kollega om. Tur att jag upptäckte det nu, så hon inte hann att skicka på tryck.

Sedan fick jag veta en sak av en annan kollega, som gjorde mig mycket upprörd. Det är så man har god lust att strejka. Jag går inte in på det här. Det är det jag menar med min rubrik: Jag behöver inte skriva om allt, men jag kan bara nämna det lite lätt.

Suttit med rapporten hela dagen och jag är nästan klar. Naturligtvis så ringde jag pappa och allt var bra.

Biblioteket var jag inte till idag.

Fia åkte till Maria  ca 9.30. Hon skulle hjälpa henne städa i köket. Skönt att Fia kan hjälpa till. Jag är säker på att Maria uppskattar det.

Fia hämtade Marita och mig 13.45 idag. Hem med Marita. Sedan tog jag över ratten och skjutsade Fia till sjukgymnasten. Under tiden satt jag och "lekte" med min mobil. Gick in på facebook och skrev lite om mina tankar just då.

Sedan for vi till Priso och hämtade Marias bredband + att jag handlade lite. Bland annat blev det isterband och stuvad potatis.

Skjutsade Fia till Maria för de skulle fortsätta städa. Imorgon flyttar de ju! Jag åkte hem och gick direkt in till pappa. Han satt och åt. Pratade en stund och lovade återkomma till kvällen (ska snart gå in).

Det var verkligen underbart väder ute, men jag var tvungen att fixa ett bakverk till morgondagens möte. Sedan blev det disk och annat plock. Inge stekte isterbanden och värmde potatisen. Jag fick till min matlåda.

När jag var klar i köket, satte jag mig vid datorn. Vad fick jag se?? Jo, det jag skrev från mobilen var helt tokigt. Jag skrev utomhusarbetare och mobilen gjorde om det till kulturarbetare. Ja, det var en himla massa fel!!!!

Nej, nu ska jag gå bort till pappa och sätta på hockeykanalen åt honom!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0