Idag känns det som mer snö är på väg

Upp som vanligt och så de vanliga morgonsysslorna. Tidningen kom så den blev läst samtidigt som jag åt frukosten. Väckte Inge kl. 5 med kaffe.

På jobbet vanlig tid. Och jag fortsatte att låsa upp rapporter och fixa till. Får även ladda ner en massa från nätet, då vi ej sparade pdf-filerna i arkivet. Men det går jätte bra att göra så också.

Vid fikat idag så var det en som gav blickar som kunde ha dödat. Hemskt att se och jag kände hur det kröp i ryggraden på mig. Denna gången var inte blickarna avsedda för mig, men fy alltså.....

Ringde pappa och allt var bra! Skönt. Jag blir lite orolig när han säger att han inte mår riktigt bra.

Ute var det soligt, men blåsigt.

Klockan 14 gick jag ut till Fia och Marita. Hem och jag gick in till pappa. Hans ena kökslucka under diskbänken hade lossnat för gångjärnet var helt slut. Pappa hade ringt felanmälan, men inte kommit fram. Det visade sig att han ringt störningsjouren. Jag ringde och de lovade komma på fredag. Tog ut soporna åt pappa. Träffade en granne på gården nedanför. Hon hade precis varit och avlivat sin hund och var jätte ledsen. Jag tröstade så gott jag kunde för jag vet hur jobbigt det är. Hennes hund blev 13 år och var verkligen en kär vän.

In till oss och frågade Inge om han skulle med på en promenad. Det skulle han!! Fia skulle åka till Maria på hennes arbete.

Vi gick en annan runda idag, men den tog också ca 40 minuter. Det var kallt i blåsten och det känns att mer snö är på väg! Fy attan. Men det är lika bra det kommer ner, för värmen kommer inte förrän all snö har fallit.

När vi kom in, stekte jag ägg och gjorde även iordning min lunchlåda till i morgon.

Därefter blev det "Hem till gården". Fia kom hem och hon och Inge kollade på skidåkningen från Stockholm.

Pappa ringde! Han ville se på 24Corren! Så jag fick gå in och hjälpa honom. Till slut så hittade jag kanalen och han blev nöjd. Ska gå in innan klockan 19 och sätta in hockeykanalen. Oh, vad jag  håller tummarna för att LHC vinner ikväll!



Här blir det mycket vatten,  när isen har smält :)) Ser ut som ett träsk nästan!


Kommentarer
Postat av: Skruttmärtha

Nu har jag rymt från Metro och skaffat mej en annan Blogg http://prue-voila.blogspot.com



Ha en bra dag

Kram

2011-03-17 @ 08:25:58
URL: http://metrobloggen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0