Fy vad det blåser

Vaknade ca 3.45 imorse och då gick jag upp. Gjorde mig iordning och så åt jag frukost. Datorn därefter. Inge kom upp ca 4.35!!! Det är tredje morgonen i rad som han kommer upp och andra morgonen, som jag får kaffe av honom :) Inte på sängen, men väl vid datorn. Idag var det lite beslöjat framför månen så jag är glad att jag fick se den igår.

På jobbet har jag ägnat mig åt samma sysslor som jag gjort en tid nu. Har trott att jag närmat mig slutet flera gånger, men än är det mycket kvar.

Ringde pappa och allt var bra!

Har väl inte hänt så mycket annars. Gick ut klockan 14 och kom precis samtidigt som Stefan och Marita.

In med väskan och så bestämde vi att vi skulle till apoteket och hämta medicin samt lämna in fullmakter för oss alla.

Tog ett varv därefter. Blåsten har verkligen ökat, vilket är trist (bra på ett sätt för snön försvinner).

Så när vi kom hem, åt vi. Därefter ringde jag 3 om Inges dator. Men hastigheten är okej. Så han får finna sig att det går lite sakta att komma in på sina internetsidor.

Därefter har jag suttit vid min dator. Fia lyckades lägga in min gmail-adress i outlook, så i fortsättningen ska jag använda outlook och inte Increcimail!! Visserligen gillar jag mallarna till Incredimail, men....

Tyvärr har jag inte lyckats importera mina kontakter till Outlook. Ska fortsätta att försöka imorgon. Just nu orkar jag inte för jag är faktiskt trött!

Har precis varit in till pappa och fixat TV:n åt honom.

Fia har åkt på fotboll i Åtvidaberg; LFC–Arsenal. Måns hade fribiljetter och ringde henne. Även hans pappa är med. Ja, Måns är lagledaren i det laget som Fia  tränar. Så inget annat :))
Även Maria, Lasse och Casper är där!

Nej, nu ska jag surfa lite innan det är TV!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0