Blåsigt idag igen

Var uppe redan 3.55 för jag kunde inte sova! Gjorde mig iordning och åt min frukost. Läste tidningen när den kom och så hann jag även med datorn en kortis. Den här veckan är det Stefan som skjutsar och hämtar.

Fortsatte där jag slutade i fredags med att låsa upp rapporter. Har även haft lite annat småplock.

Ringde pappa efter fikat och det var bra med  honom. SKÖNT!!! Ringde även hemtjänsten och kollade om han kanske ska ha larmet runt halsen. Men det är inte superbra heller.

Fia ringde och ville att jag skulle följa med henne och uträtta ett ärende. Så hon ringde på hos Stefan coh sade att jag inte åkte med dem hem :) Men jag ringde även till Marita.

Fia varit och skaffat gymkort, men eftersom hennes bankkort har avmagnitiserats, så var jag med om det var så att det inte räckte med att de skrev upp siffrorna på hennes kort. Det räckte, så jag behövde inte låna henne pengar till dess hon får kortet.

In till pappa när vi kom hem. Bytte plåster på såren på armen. Käkade lite när jag kom in till oss. Har fyllt i inkomstanmälan till pappa och så gick jag tillbaka till honom för underskrift.

Har sett på Hem till gården på datorn, men de har bara fått in första delen. Blir lite irriterad.

Ska in till pappa och byta kanal åt honom innan hockeyn börjar.

Tänk vad vädret skiftar! Igår var det soligt och vndstilla, idag mulet och blåsigt. En bitande kall vind.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0