Underbar morgon

Wow, vilken underbar morgon det var när Marita och jag cyklade till våra resp. arbetsplatser. Temperaturen var vid Universitetet +13 grader.

Marita och jag skiljdes åt vid den stora gröna ytan, med dammar och små bäckar. En helt underbar oas. Såg en fågel, som jag aldrig sett tidigare (vad jag vet). Så jag gick in och sökte på webben. Det var en strandskata!



Så fin med sin röda näbb och tillika benen :)

Inge ringde strax efter jag kommit till jobbet. Han undrade varför jag ringde hem precis som jag hade gått ut. Men jag har inte ringt svarade jag. Kollade så min jobbmobil och hade nog inte fått i knapplåset ordentligt när jag lade ner den i väskan. Det var ju inte meningen att ringa och väcka honom (nattugglan). Men jag hoppas att han njöt av den klara och fina luften på morgonen :)

Fia ringde igårkväll. Hon var nöjd med dagen och det kan jag mycket väl förstå!

Full fart på jobbet! Tog lite tid att reda ut "flytten" av några inlämnade föredrag till TP, men till slut så var det fixat. 

En rapport blev klar, så jag gjorde det som ska göras. Meddelade projektsamordnaren att det var lite brådis. Ringde pappa och allt var bra!

Gick till biblioteket och gjorde högen där. Sedan var det dags för lunch och idag hade jag fruktsallad med. (Jordgubbar, kiwi och banan.) Satt ute och åt. Därefer var det dags att ta hand om växeln/receptionen för det var ett gäng som skulle på lunch hos en före detta arbetskamrat, som fyllde 65 år idag.

En av författarna till rapporten som var tryckt, ringde mig och sade att den inte var helt okej för det fattas bokstäver!!! Och det gjorde det!! Fattar inte vad som händer med pdf-filerna!!! Bara att göra om och kolla noga.

Fia ringde. Allt bra. Hon har ju tur med vädret alltså!

Cyklade hem strax efter kl. 14. Så underbart det var ute!!!! In till oss först. Därefter till pappa. Fick med  honom ut på en promenad, vilket var bra och skönt. Sedan in och då gjorde jag leverstuvning + kokade ris. Inge och jag satte oss ute och åt. Wow, så skönt på baksidan i skuggan. Jag har suttit där och läst efter mat och disk. Verkligen njutit av eftermiddagen/kvällen. Ringt en gammal arbetskamrat och pratat en god stund.

Maria ringde förut. Hon har tappat sin Iphone i stenplattor, så glaset gick sönder. Inte roligt!!

Om en stund ska jag se på Allsång på Skansen. Ska bli kul att se hur det går för Månz Zemmerlöv!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0