Regnat hela dagen

Vaknade ca kl. 5!!! Tvingade mig kvar i sängen, men somna om gick ju inte. Gick upp 6.30 och gjorde mig iordning. Till tvättstugan klockan 7. 

Nästa vända, så tog jag med pappas skjorta in till honom och hängde upp på tork. Fyllde även på medicinen. När jag kom in till mig, var det dags att ta fram frukosten och väcka Fia, Tove och Casper. Inge lät jag sova :)) 

Något konstigt hände när  Fia, Tove och jag väntade på Casper vid frukostbordet. Det började dett rycka i dörren till sängkammaren. Vi tittade på varandra och undrade vad som stod på. Inge snarkade så han var det inte. Jag tänkte att det kanske var Casper som smitit in dit. Men rätt som det var så kom han från Fias rum! Då tyckte vi faktiskt att det var lite kusligt! Kanske var det någon som ville hälsa på oss från Sommarlandet?

Jag gick till tvättstugan efter att disken var gjord. Allt klart. Tyvärr gick inte fläckarna på min kavaj bort med galltvål, men de har ju suttit där så länge.

Sickan: Jag kör på med Google Chrome så länge, men tack för tipset.

Fia och Tove åkte till samingen vid Lingvallen. Maria kom också dit. De åkte till Norrköping, där det var fotbollscup. Jag avundades dem inte ett dugg, med tanke på vädret.

Casper sett på Disney och så har han ätit lite till. Klockan 13 åkte vi till en leksaksaffär i Tornby och köpte paket till Caspers kompis. Sedan åkte vi efter en vägbeskrivning. Kompisen var nämligen i sommarstugan!!! Första biten gick väl bra, men sedan blev det grusväg i 5 km. Efter det in på en liten, smal f.d. kostig. Det gick inte att möta någon än mindre att backa. Var en bra bit på den vägen, men till slut så dök huset upp. Vi var först!!! Gissa om det var en klump i magen när vi hade lämnat Casper och åkte tillbaka. Men vi hade tur för vi mötte ingen. Hem och Inge fixade pastan. Köttfärssåsen var redan fixad. Oh, så gott det var. Pappa hade varit lite orolig för oss. Gullig han är!!!

Så ringde Fia och berättade att de var på väg hem. De var genomblöta och hade lämnat WO till sista matchen. När hon kom hem, tog hon ett varmt bad. Därfter åkte jag och hon och hämtade Casper. Inge fick vara hemma.

När vi kom till den sista vägen, så vågade jag inte köra upp. Tänk om någon redan kommit och hämtat! Hade fått ett mobilnummer, men det var fel!!! Och så var det dålig täckning. Men så kom det in bil och åkte in. Då vågade jag också!! Det fanns ju bara det huset där inne. Så kom det en bil efter mig. Men attans så förstörd gräsmattan var uppe vid huset. Vi var ju trots allt 4 bilar som lämnat och hämtat.

Casper var nöjd och vi skjutsade hem honom till Maria. 

In till pappa när vi kom hem. Han tyckte det var skönt att vi var hemma igen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0