Nedrans blåst

Gick upp 6.20 och då var det +10,8 grader! Inte mycket för att snart vara midsommar. Tömde regnmätaren och vi hade fått 21 mm!!! Bra, men det behövs mer för att det ska bli rotblöta. Så denna nedrans blåst. Tycker att det blåst massor i flera månader. Om det fläktar lite, men det det blåser ju kraftiga vindar.

När jag passerade pappa imorse, 6.57, såg jag att han var uppe!!!! Jag gick till tvättstugan och körde igång. När jag kom förbi pappa igen, stod han vid köksfönstret, så jag gick in. Stackarn säger jag. Katetern var mer än full!! Den var verkligen som en spärrballong. Jag hjälpte honom att tömma den. Han blev så himla tacksam. Bad honom att lägga sig igen. Jag gick in till mig. Fick sen veta att han hade slut på 1 500 ml-påsar och att han nu bara hade 750 ml. Helt sjukt, för det är inte bra när påsen blir full för då är risken stor att blåsan blir full också.
Klar  i tvättstugan klockan 9. Varit in till pappa med hans tvätt. Fia uppe och vi tog fram frukosten. Väckte Inge och så åt vi. Diskat och bäddat + plockat in tvätten.
Ut och rensade i rabatten. Gick lättare nu när det var blött.
Fia och jag åkte till Tornby kl. 11. Först var vi in på Dressman och handlade till Inge. Det blev piketröjor, strumpor och kallingar. Sedan in på Sandströms där jag köpte en klänning. Härligt när Fia är med som smakråd! Tack!!!!
Så till Vero Moda, där Fia köpte sig en jätte söt klänning. Sen blev det underkläder åt mig och så mascara. När vi var på väg ut, kunde jag inte låta bli utan det blev Sandströms ännu en gång. Nu en blus och ett par piratbyxor. Tänk, att det är så himla mycket roligare att köpa sommarkläder än vad det är att köpa vinterkläder.
Upptäckte att klockan var 12.25 och Fia hade samling med tjejerna i Malmslätt 12.45. Hem och in med kassarna. Inge blev helt paff när jag gav honom hans kasse!!!! Jag följde med Fia till Malmslätt. Thomas kom med barnen och sedan kom Mia.
Solen värmde, men när den gick i moln, blev det kyligt. Så kom Marina och lille Liam också.
När matchen var slut följde Tove med oss. Handlade lite på ICA Supermarket. När vi kom hem, gick jag in till pappa och fixade TV-kanalen. Fia gick in och började fixa korv stroganoff.
Jag kokade sedan riset. Jisses så god maten blev. Fia och Tove åkte till Lingvallen för att se på fotboll. Jag tagit det lugnt. Ja, Inge också, men han har kollat på fotboll.
Helgen har gått fort, men så är det när man har roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0