Nedräkningen har börjat

Ja, nu har nedräkningen börjat. Låter inte klokt, men det är de arbetsdagar som är kvar innan semestern. Är så glad att jag har ett arbete att gå till när semestern är över. Lider med Inge, som står utan. Och attans vad dåligt de får från F-kassan. Samma utgifter som tidigare har vi ju.

Marita och jag hade bestämt oss för att cykla idag. Jag gick ut ca 5.10 för min cykel är ju i förrådet medan Marita har sin på altan. Hon kom ut med andan i halsgropen! Hade försovit sig! Vi hann ju, men Marita hann inte med någon frukost.

Full fart på jobbet. Redigerade klart rapporten jag fick i torsdags, vilket kändes skönt. Sedan har det varit massor med småplock.

Ringde pappa och allt var bra.

Inge har fått hjälp av Stefan med att spola av altanmöblerna som vi fick av Maria. 

Arbetade till kl. 14. Cyklade direkt hem och in. Blev superfint med bordet och stolarna. Gick in till pappa. Han behövde nya rakblad, så jag sade att jag kunde cykla och köpa det.

Träffade Anna-Klara på Hemköp. Hon hade hand om Fia när jag började arbeta. En underbar människa. Vi hade ett s.k. trefamiljsystem, vilket innebar att Anna-Klara var hemma hos en familj och dit lämnade vi våra barn. Det var i samma hus där min pappa bor. Sedan flyttade vi över till oss och barnen lämnades hit. Det fungerade kanonbra och skönt för barnen.

Hem och in till pappa med raklödder och rakblad. Sedan in till oss. Satte mig ute och läste. Så himla skönt!!!

Gick sedan in och gjorde räkningarna åt oss och pappa. Därefter duschade jag för jag tyckte håret började bli fett.

Ringt Maria. Hon och barnen var då i Tinnis.

Fia har jag inte pratat med idag. Hon är förresten på fotboll nu. De blir bjudna på det.

Nej, nu ska jag ta det lugnt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0