Hoppas att det fungerar nu

Kära bloggläsare!
Det är nämligen så att Internet Explorer inte fungerar hos mig just nu. Så jag använder Google Chrome! Och mina erfarenheter av denna internetsite är bra, men inte när jag skriver min blogg. För det blir inga radbrytningar. Så blir det inte det nu, vet ni varför!!!
Dagen började med att jag sov till klockan ringde! YES!!! Gick upp och gjorde mig iordning. Åt sedan frukost och läste tidningen.
Inge skjutsade oss och jag var på jobbet 5.25. Hämtade lite material från vaktmästeriet och så till mitt rum. Ja, jag skriver tid från 5.15 för jag tar inte mer än 15 minuters lunch när jag har mycket att göra! Så nu vet alla det. Skulle aldrig falla mig in att fuska för fuskande personer finns det tillräckligt av.
Kom inte åt det jag skulle via SharePoint, så jag satte igång att redigera. Men jag sms:ade en kollega och berättade om problemet. Hon kom lite senare, trots att  hon var ledig idag. Men inte heller hon kunde lösa problemet.
Ringde pappa efter fikat och allt var bra. Därefter gick jag till biblioteket. Var en hel del där. Lunch och så fortsatte jag med mitt.
Idag blev det fikarast. Inte ofta som jag fikar på eftermiddagen numera. Gjorde sedan klart rapporten och så skickade jag den till författaren.
Gjorde tidrapporten och stängde sedan min dator. Ner till växeln och bytte av K, som jag tyckte kunde få gå "normal" tid. Full fart??? Näe, det kan jag inte påstå. Så  himla lite samtal så det är sanslöst!!! Fia kom ca 16.00 och det var nog tur.
Vi åkte från jobbet 16.45 och till vårt köpcentra. När vi kom hem, gick jag direkt till pappa. Allt bra med honom, förutom lite vaxproppar i ett öra. Jag hällde i revaxör och hoppas att det hjälper.
In till mig sedan. Inge hade tänt grillen och skrapat potatis. Vi åt karrékotlett och färskpotatis. Men vi satt i köket för det var baske mig ingen värme ute. Attans alltså.
Diskat och gjort iordning. Följde med Fia och tankade Toyotan. Körde ett varv på stan och såg många studenter. In till pappa ännu en gång.
Nu ska jag slappa för nog känns det att jag jobbade drygt 10 timmar igår och 11 timmar idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0