Ledig idag

Väcktes av en envis fluga imorse omkring klockan 6. Till slut vann flugan och jag gick upp. Det var så himla grått ute, så jag trodde inte klockan var så mycket.

Läste tidningen och sedan skrev jag bloggen för helgen. Inge kom upp ca 8.40. Jag ringde pappa omkring klockan 9.15. Allt bra. Fia kom upp och vi åt frukost.

Tagit det lugnt innan vi gav oss iväg. Var och handlade lite. Jag ska bjuda på fikabröd på onsdagens möte, så jag ska "slänga ihop" något imorgon. Spännande??? Jaaaaaaaaaa.. snälla håll tummarna för att det blir gott!!!

Hem med varorna och så åkte vi till Mobilia i Mantorp. Fia var på jakt efter jeans, men hon hittade inga som passade eller såg ut såsom hon ville.

Vi har ätit stekt fläsk, potatis och löksås. Diskade och plockade iordning.

Följde med Fia till bilen. Hon hade några fotbollar, som hon pumpat. Först skulle hon till tjejernas träning och sedan match själv. Jag tog med pappa ut på en promenad. De har idag rivit planket som var kvar vid tvättstugan. Förr fanns där en piskställning, men den är borta sedan länge. Vi "unga" piskar inte mattorna längre. Tvättar och sliter ut istället och köper nytt... Läste du? Vi unga!!! hahahahaha nu var väl kärringa rolig..

Har precis fixat mina smörgåsar (frukost hemma och 9-fikat på jobbet).

Tyvärr så har inte kameran (systemkameran) kommit tillbaka, så jag har inga nya bilder att visa. Ha tålamod!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0