Silverfärg på fingrarna

Imorse var det +6,8 grader! Yes, så skönt! Inge skjutsade mig och Marita. Bläddrade igenom tidningen snabbt som sjutton.

Fortsatte sedan med pdf-filen! Då ringde den ena författaren. Ville rätta några siffror i en bilaga och det gick jag med  på :)) Hon ville även rätta i texten, men jag sade att jag hade redan gjort en massa arbete med pdf-filen, så då gav hon med sig. När jag var klar så skickade jag den på tryck! YES!!!

Min kollega (vi har nästan samma arbetsuppgifter) kom tillbaka idag efter 2 veckor i varmare land.

Fortsatte med en annan rapport. Börjat kopiera bilagorna och lägga dem  för sig. Fattar inte, men flera tabeller var gjorde på liggande A4 trots att de fick plats på stående. Så det har jag fixat till. Försvinner genast en massa sidor.

Ringde pappa och allt var bra! Gick sedan till biblioteket. Var en del tidskrifter. Skulle använda silverpennan, men hur jag än skakade på den så kom det inget. Men till slut så kom det!!! Ja, just det! Jag fick på fingrarna och det är himla svårt att få bort.

Efter det så var det lunch. Fortsatte sedan med mitt.

Solen lyste på förmiddagen, men sedan mulet.

Inge hämtade mig 14.10 och vi åkte till Maxi och handlade. Träffade våra vänner till slut. Jag sade till dem när vi sågs att jag var på väg att efterlysa dem :))

Hämtade sedan Fia på stan och så hem. Jag gick in till pappa när vi hade plockat in varorna.

Och nu sitter jag här och har uppdaterat på blip. Ska väl ta en tur till facebook också. Men klockan springer iväg ikväll. Hade ju tänkt kika på "Hem till gården", men vet inte om jag hinner det!

Dammar gör jag imorgon efter att jag varit på vårdcentralen. Sedan får Inge dammsuga och torka golven.


Kommentarer
Postat av: Marita

Ha en skön fredag Kram

2010-10-28 @ 18:56:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0