För 9 år sedan blev jag mormor för första gången

Imorse satte jag visst väckarklockan på repetition och sov vidare till den ringde nästa gång! Har ingen aning om detta. Och ingen morgontidning idag heller. När vi alla satt i bilen, kom han cyklandes i sakta mak! Och inget kan jag göra! Han kommer ju till klockan 6.

Full rulle på jobbet. Och idag fick jag beröm. Jag suger åt mig som en tvättsvamp. Skrev nämligen till författaren till den rapport som jag redigerar att jag inte var nöjd med ett par meningar. Gav förslag på hur jag tyckte de skulle skrivas och han tyckte det var imponerande! Har ni hört IMPONERANDE!!! Så glad jag blev!

Ringde pappa och allt var bra! Fortsatte redigera och så fick jag slutredigering på en annan rapport.

Ute har solen lyst, men det har blåst. Löven virvlade verkligen runt i luften.

Fia hämtade mig och Marita 14.10. När vi kom hem, stod Inge och väntade så han bytte med Marita!! Vi åkte till Tove, som idag fyller 9 år! Casper var lite sur. Han fyller ju på söndag och får vänta på sina presenter. Tove blev glad för det hon fick. Hon fick även gå med på Facebook. Fia och jag försökte stoppa henne, men hon har ju klasskamrater som är med. Maria får övervaka och se så att hon inte blir vän med vem som helst.

Efter firandet åkte Inge och jag till ICA Maxi och handlade. Fia följde med Maria och barnen till frissan. Casper skulle klippa sig! Det behövdes kan jag lova!

Väl hemma så plockade jag in varorna. Därefter gick jag till pappa med hans varor. Hjälpte honom med lite annat innan jag in och åt lite. Städade sedan av på badrummet. Fia lovade att damma imorgon. Så skönt för jag är helt slut efter allt jobb denna veckan.

Och nu sitter min kompis, Kicki och hennes man och väntar på flyget till solen!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0