Fia 21 år idag

Vaknade omkring 3.15 och hade jätte ont längst ner i magen. Kändes som jag hade feber också. Tänkte: Nu har fått en UVI igen. Gick upp och tog ett par Alvedon och sedan somnade jag. Sov till 7.30!!! Upp och gjorde mig iordning. Därefter till tvättstugan. Hade bara två maskiner idag, så det var lugnt.

Fia kom upp och jag grattade henne. Inge sov och det fick han göra. Fia blev glad för badlakan, örhängen och hårbalsam. Hon var tvungen att äta frukost. Maria och Nalle (Lasses hund) kom och hämtade henne 9.15. Det var fotbollscup Malmslätt idag och Fias tjejer spelade där. Tur med vädret måste jag säga.

Varit in till pappa ett par turer. Han uppskattar mina korta besök :))

Satte på dillköttet innan frukosten. När det var kokt åkte Inge och jag till Malmslätt och kollade en match. Tyvärr så förlorade de även den. Men inte lätt. De har aldrig spelat på 7-mannaplan tidigare och hade självklart svårt att hitta sina roller. Men det ger ju övning.

Hem och skalade potatis och morötter. Fixade sedan dillsåsen. Maria och Casper kom först. Casper hade varit och tränat innebandy. Sedan kom Fia och Tove. Vi åt mat och det smakade. Alla var superhungriga och det får man förstå. Så mycket frisk luft som de fått.

Barnen började tjata om tårta innan vi ens hade ätit klart. Jag bad att få diska efter middagen först. Och det fick jag :))) Inge fixade kaffet under tiden.

Jisses så god tårtan blev!! Så himla saftig. Tove åt med god aptit. Casper tyckte inte om den.

Fia fick en hockeybiljett av Maria och barnen. De ska se LHC-HV71 i november.

När Maria och barnen skulle åka hem, gick jag till pappa med en liten tårtbit.

Vattnat växterna och plockat iordning. Är rätt trött nu, men det är väl okej :)))




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0