Ännu en underbar höstdag

Tack Hillevi för kommentaren! Försöker att göra så gott jag kan! Detta blir ju mer som en dagbok än en blogg :))

Stefan skjutsade oss damer även imorse. Lugn, bara lugn! Nästa vecka ska min man köra oss! Tidningen kom precis innan vi skulle åka! Vill ju ha den till min frukost. Ja, ja, hoppas att killarna blir varma i kläderna snart. Är ju van att få den tidigt, faktiskt innan jag är uppstigen.

Lite adressändringar hade kommit in, så jag gjorde dem. Ringde pappa som vanligt och allt var bra. Inge hade precis varit där, så jag passade på att ringa honom också. Sedan bytte jag i växeln/receptionen och satt där i en timme.

Borde ha tagit en promenad på lunchen för jag hann inte efter jobbet idag.

Stefan hämtade oss som vanligt. Fia kom när vi kom till parkeringen. Hon hade hämtat Tove på fritids. Casper ville inte följa med. In till pappa och kollade om han behövde mjölk och det behövde han! Sen till affären och handlade det som behövdes. Borde gått in på apoteket och hämtat ut värktabletter, men det var så mycket folk där, så jag struntade i det. Hem och jag gick in till pappa med mjölken. Sedan in och tog en fika först. Därefter satte jag igång att rensa svampen som jag fick av Maria igår. Gula kantareller och så STORA!!!! De var ju inte alls skitiga utan väldigt lättrensade. Blev två pannor! Beslutade oss för att frysa in så vi har till vintern. Vi åt ju varsin svampmacka igår! Får inte skämma bort oss.
Så satte jag in Felix potatisgratäng och brynte rökt ytterfilé. Det får bli lunchen imorgon.

Maria hämtade Tove ca 16.15. Jag gick in till pappa efter att jag diskat och gav honom lite svamp. Kan ju vara gott att få smaka av skogens guld!

Nyss tog jag en dusch och snart är det TV-program. Blev alltså ingen promenad efter jobbet idag, men får ta det imorgon istället.

Går inte in på politik här, men kaos är det visst!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0