Vintern släpper inte sitt grepp

Snöat inatt och det snöade när jag kom upp imorse; stora, stora flingor var det. Var omring -0,5 grader när Inge skjutsade mig till jobbet.

Snön som legat på taket där vi har vårt beredningskök, alltså där våra mikrovågsugnar, kylar, frysar och diskbänkar finns, hade rasat i helgen. I raset hade även följt de snöstopp som satt på taket. Tur att det hände i helgen för då var det väl inga rökare som jobbade (får vi hoppas i alla fall). Rökarna går nämligen ut där, men idag fick de hitta andra ställen att gå till. Jisses så skönt det är att vara rökfri. Jag saknar det INTE!

Ringde pappa och allt var bra med honom.

Fia var uppe tidigt imorse och skjutsade Maria till jobbet och sedan barnbarnen till skolan.

Jag haft fullt upp på jobbet och det är ju kul.

Flickorna och barnbarnen hämtade mig 14.15. Vi åkte till Annelie, Uffe, Alicia och lilla Elin. Elin föddes den 18 februari. Oh, så söt hon var. Tyvärr blev inte de bilder bra, som jag tog med min mobil. Lite arg på att vi inte hade med stora kameran.
Alicia fick en leksak av oss och Elin fick kläder.
Snöandet ökade när vi var där. Helt otroligt vad det vräkte ner.

Vi fikade och så kollade vi på bilder från den dagen Elin föddes. Så mysigt att snooza bäbis :))
Tänk att de har vårt skötbord. Det som vi köpte till Maria när hon föddes 1975 (sätts på badkaret). Sedan lånades det ut till kompisar till mig och så fick vi tillbaka det när Fia föddes, 1989. Därefter har Tove och Casper haft. Och så Alicia och nu Elin. Det är kvalitet det!!!

När vi skulle hem, var det nära att vi inte kom loss med bilen. Fick skjuta på! Maria körde hem till sig. Sedan tog jag över. Halt var det, men det gäller ju att köra med insidan av skallen.

In till pappa och allt var bra med honom.

Sedan in och fixade äpplen och så tog jag dessa + fågelfröna och gick ut. Sjönk i snön. Det gick över knäna på mig. Naturligtvis blev jag blöt, för snön rasade ju ner i stövlarna. Bara att byta när jag kom in efter att ha utfordrat fåglar och förhoppningsvis rådjuren.

Nu ska jag slappa en stund innan "Halvåtta hos mig".

Kramizzar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0