Och idag så blev det regn

Började att regna när Inge skjutsade mig imorse. Ett vårregn kanske? Fixat med några rapporter och annat. Klockan 7.50 gick jag till vår växel/reception. Hade sagt att jag kunde sitta på förmiddagen. Men så ringde hon som egentligen skulle ha vikarierat idag och var genomförkyld. Så jag blev kvar där till 14.30. Det är så gott som alltid två ordinarie tjejer  växeln, men den ena har semester och den andra hjälper till på ekonomiavdelningen också. Som ni förstår så får vi "gräsrötter" hoppa in både här och där. Tur att vi finns eller hur?!?!  Jag struntade i vårt bibliotek idag, för de tidskrifter som inkom idag, kan vänta till imorgon.

Naturligtvis så ringde jag pappa, men jag hade inte tid att prata med honom så länge. Allt var bra i alla fall.

Fixade lite med mitt egna innan Inge hämtade mig klockan 15. Vi var till Arbetsförmedlingen med ett papper, som Fia skulle ha lämnat in i fredags och därefter köpte vi mjölk.

När vi kom hem, gick jag in till pappa. Han kollade på TV. Jag hade glömt att köpa bröd till pappa, så jag fick gå in till oss och hämta lite. När jag gick till honom med det, tog jag med fågelfröna och fyllde på. Undrar hur länge jag måste hålla på att mata dem?

Fia blev hämtad av Maria så vi slapp det. Fia tog vår bil och åkte och köpte nya jeans. Jag åt nudlar för jag var inte så himla hungrig. Och förresten man blir ju proppmätt på nudlar.

Regnar nu igen och så blåser det. Känner mig supertrött ikväll, men....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0