Åter igen en solig dag, men blåst

Var kallt även natten till idag (-8,4). Inte underligt att det tar tid för snön att smälta. Ändå så märker man att den sjunker, om än långsamt.

Skrattade så gott åt Tove i söndags när jag sade att det var skare. Då svarade hon direkt: Skara sommarland :)))

På jobbet var det verkligen fullt ös idag! Rapporten på engelska, som jag fick igår, fanns det bara 10 timmar kvar för min redigering. Det hade väl gått om han använt rätt mall från början. Men det slutade med att gjorde pdf-filer av bilagorna, så slapp jag göra något åt dessa, som var 7 till antalet och en himla massa sidor (bara tabeller).

Naturligtvis ringde jag pappa och allt var bra med honom. Ja, så bra det nu kan vara! Han är lite virrig ibland och han lägger saker där de inte ska vara.

Jobbade vidare och var även och gjorde tidskrifterna. Sedan ner i källaren och letade efter en sak, som jag inte hittade.

Ja, ja, det finns jobb.. Och på tal om jobb, så har Fia fått ett. Hon ska på utbildning i 2 veckor med start på måndag. Det är att sitta och svara i telefon. Vad för ärenden det vet jag inte nu. Men bättre än inget. Nu håller jag tummar och tår för att även gubben hittar något.

Fia hämtade mig kl. 15. Vi var till Ekoholmens centrum och handlade lite. Träffade en gammal kompis. Våra äldsta tjejer spelade i samma fotbollslag för många år sedan. Dessutom var Gunilla och jag med i "mammagruppen" som fanns då. Ja, hon bor också kvar i samma område, men var hos barnbarnen.

Sedan köpte vi en ny laptop (en liten sak). Den kan Fia och jag ha när vi sitter i vardagsrummet.

In till pappa och hjälpte honom fila en tånagel. Sedan in och bytte om. Därefter var jag tvungen att fylla på fågelautomaten. Undrar varför inte Inge gjort det????

Men han fixade bacon och Fia gjorde äggröra. Supergott så här på kvällen!

Jo, det var ju en solig dag och jag tog en rask 10-minuterspromenad på lunchen. Skönast när blåsten var i ryggen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0