Vilken trevlig grillfest på jobbet igår

Ja, jag måste berömma vår egen kock på jobbet! Han grillade karrékotletter och det är något som jag inte är superförtjust i. Men dessa! Åh, alltså de var supergoda. Vi fick även var sin stekt, tjock korv, egentillverkad bearneisesås och så en grönsaksröra (rata.... ja, jag kan inte stava till det) samt färskpotatis. Verkligen supergott!



Kocken ser du längst bort!

Så drack vi givetvis vin! Och vi satt i solen, som synes!

Strax efter klockan 20 kände jag att det var dags att bryta upp, så jag ringde till Inge. Vi skulle skjutsa hem Anita också. Såg någon sitta i en bil och vinka, men jag kunde inte lista ut vem det var. Då klev hon ur bilen! Det var en arbetskamrats fru. Hon har jobbat  hos oss tidigare, men nu hade hon annan hårfärg :)) Kul att prata med henne.

Hem med A och så åkte vi till stan för att hämta Fia. Hon, Maria och några kompisar till Maria satt på Stora Torget och festade. Och nog  hörde Maria att jag var berusad :)))

Väl hemma, så sminkade jag av mig, borstade tänderna och jag tror att jag sov innan jag kom till sängen :)) Klockan var nog bara 21 (hej och hå).

Vaknade vid 1.30 inatt och låg vaken en bra stund, men somnade om och sov till kl. 5. Upp och gjorde mig iordning samt käkade frukost. Omkring 6.30 tog jag en promenad till jobbet. Det tog exakt en halvtimme!

Haft lite lagom att göra! Växelavbyte alla tre rasterna. Maria ringde imorse och hon var imponerad över att jag var på jobbet!! Jisses, jag var nog lite berusad när vi pratades vid igår. Men roligt hade vi och vi satt ju faktiskt mitt i solen och drack vin. Ja, jag erkänner! Det blev ett glas för mycket.

Inge och Fia hämtade mig kl. 14.30 idag! Varit och handlat. Gick bra. In till pappa med  hans mat. Allt bra med honom.

Nyss gjorde Fia och jag klart rabarbersaften. Den fick stå ett dygn längre, men den blev jätte god. Tack Lasse för rabarbern! Tar gärna emot mer :))



Det är kul med dessa pubar, för pensionärerna dyker upp och har trevligt. Killen i gula tröjan är pensionär sedan ett par år tillbaka.

Och nu är det midsommar! Så det blir väl lite mera vin och kanske till och med en nubbe imorgon!


Kommentarer
Postat av: Marita

Ja det blir säkert lite vin o ouzo

2010-06-24 @ 18:11:05
Postat av: Anonym

bozzzzezzzz glazzzzbar

2010-06-27 @ 20:49:18
Postat av: Gunilla

Tack Marita! Det var gott med Ouzo :))



Och Maria! Vad ska jag säga mer än hahahahahahaha

2010-06-28 @ 19:33:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0