Blev en brandkårsutryckning ikväll

Imorse tog jag faktiskt bilen till jobbet. Det blåste och det skulle bli ännu kraftigare blåst fram på dagen. Och är det något jag hatar, så är det cykling och blåst. Ställde bilen och tog en promenad på ca 25 minuter (utan stavar). Sedan in till jobbet.

Ringde pappa före kl. 9 idag för vi skulle ha ett möte kl. 9. Allt bra med honom. Mötet var om nya officepaketet och vår mall till rapporter.

Sedan ringde jag hem innan jag gick till biblioteket. Fia och Tove skulle ta pendeln till Norrköping. Inge skulle dammsuga och torka golven.

Jag hade inte så mycket att göra, så jag sade till min chef att jag tänkte gå hem vid 13-tiden. Helt okej. Men även om jag skrev på min tidrapport att jag gick 12.50, så kom jag inte iväg förrän 13.10. Jag fick rycka in i växeln/receptionen. Det är lugnt, som alla säger numera :))

Väl hemma, gick jag in till pappa, som satt och kollade på fotboll. Och när jag kom in till mitt, satt Inge och kollade på fotboll! YES!!!! Så jag startade min dator och kollade läget. Fia ringde. Hon och  Tove skulle komma till stationen 15.10. Inge och jag åkte och hämtade de båda. Därefter till G:a Linköping. Vi gick direkt till Kanevads och vi hittade en present till de nygifta! Vi är ju bjudna på en liten fest imorgon kväll! Hon som hjälpte oss på Kanevads, gav oss 3 kassar med klotsar! Så himla bra alltså för dels kan Maria ta med en kasse till sitt arbete (dagis) dels kan ungarna ha kul med dem.

Var in och köpte lite lök och annat innan vi åkte hem! Fia och Tove tog bilen för att köpa färg så de kan måla lite träklotsar!

Jag sköljde potatis och gjorde sallad. Inge kollat fotboll.....

Fia och Tove kom hem och då satte jag på potatisen. Fia hade köpt ett badmintonspel och hon och Tove monterade upp "nätet".

Inge stekt biff och lök. Jag ringde min faster, men fick inget svar. Jaha, sade jag till Inge! Hon har säkert åkt till Stockholm!!! Tuff kvinna alltså. Det gick inte så himla lång stund förrän det ringde på min mobil! Det var min faster!!!!!!! Hon hade hittat mitt mobilnummer. Ja, jag slutar aldrig att förvånas. Och visst var denna kvinna i Stockholm Det var bara det att hon hade fått för sig att hon inte låst sin dörr och undrade om jag kunde åka och undersöka saken. Visst, svarade jag! Vi ska bara äta mat först så åker vi. Ville ju inte säga att jag druckit lite vin och att Fia skulle köra.

Vi åt en mycket god middag. Och så himla roligt att se Tove äta! Hon åt massor!! Men hon ville inte följa med mig och Fia. Inge fick ta disken. YES!!!!

Måste ju säga att Fia är helt otrolig på bilkörning! Hon körde lätt som en plätt in på gården och vände. Min faster hade låst dörren. Jag ringde henne direkt och hon tackade så mycket.

Fia och jag åkte till Maria och Casper + Lasse. Hämtade ett par mjukisbyxor till Tove. De hade ätit kinamat. Mums, mums...

Och så kom vi då hem. Tove nyser som sjutton. Hon är helt enkelt genomförkyld! Månne hon orkar och följa med imorgonkväll?

Nu sitter jag här och halva jag kollar på konserten för det blivande brudparet med gäster. Ja, ni förstår säkert vilka jag menar. Det är helt sanslöst samtidigt som det är lite historia! Undrar hur många som gifter sig imorgon och som inte får samma uppståndelse??? Men jag hoppas alla lever lyckliga i alla dagar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0