Fikat hos pappa

Sov faktiskt till 7.50 idag!! Var förvånad själv när jag såg vad klockan var. Men skönt var det :))

Var ju en så trevlig kväll igår! Funderade lite på den.

Läste tidningen och sedan blev det datorn. Inge sov till ca 9. Ringde pappa och allt var bra.
Vi åt frukost. Jag gjorde mig iordning.

Mulnade på och kom lite regn. Gick till pappa med tidningen och pratade en stund. Kollade vad han behövde ha hem från affären.

Sedan ringde brorsan och undrade vad vi gjorde. De tänkte åka över och fika med pappa och ville att Inge och jag skulle komma in dit. Då köper jag fikabröd när vi handlar sade jag,

Inge och jag åkte till ICA Maxi. När jag hade plockat tomater och gurka, fick jag se att de hade jordgubbar. Kom då på, att det var trevligare med en jordgubbstårta än annat fikabröd. Så jag köpte en liter gubbar och tårtbotten. Grädde hade jag hemma!

Regnade lite när vi var i Tornby. Var även till Systemet. Jag blev så våldsamt sugen på Gin och Tonic, så jag köpte en flaska gin. Helt sjukt alltså, men man måste få unna sig något gott. När jag kom ut till bilen undrade Inge var jag skulle köpa Tonicen. Det fick bli Hemköp på hemvägen.

Kom hem 12.50. Plockade in varorna. Därefter gjorde jag vaniljkräm och så vispade jag grädden. Sköljde och rensade jordgubbarna. Fixade snart till tårtan. Hade krossad ananas emellan också. Sedan diskade jag. Klockan 13.20 gick jag över till pappa och satte på kaffet. Inge kom strax efter. Brorsan och Kristina kom ca 13.40. Tårtan blev uppskattad.

Vi pratade och hade trevligt. Tror att pappa uppskattade detta besök. Brorsan hade bytt bil igen, så när de skulle åka, följde vi alla tre med ut. Det var en Kia Wenga. Mycket fin var den!

Inge gick hem och jag följde med pappa in för att diska.

Blev inte mycket med regnet. Trodde faktiskt att det skulle bli åska, men det har det inte blivit.

Nedan en bild från Stockholm (vid Stadshuset).



Nu lyser solen igen. Inge och jag ska snart äta lite mat. Man är ju inte hungrig!! Önskar så att magen skulle bli mindre, men det blir den inte!!!!

Fia ringde precis. Ska hämta henne på lördag vid 15-tiden.


Kommentarer
Postat av: Margareta

Har läst och sett bilder från dina semesterutflykter. Riktigt trevligt! kram Maggan

2010-07-22 @ 17:16:01
Postat av: Anonym

Kul Maggan att du läser min blogg!!! Kram!

2010-07-23 @ 17:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0