Vem sjutton heter Klemens???

Ja, det var en tanke som slog mig imorse. Finns det verkligen någon som heter Klemens? I vilket fall som helst så var det många år sedan som det gick ett program på TV, som hette Hylands hörna! Vid något tillfälle så tyckte Lennart Hyland att de som inte hade sitt namn med i almanackan, borde få det. Yes, äntligen tänkte jag skulle jag få en dag till. Jag vet inte om det röstades eller hur namnen blev placerade, men Gunilla fick i alla fall namnsdag den 23 november, alltså idag.

Men numera har Gunilla en egen dag ihop med Gunhild den 30 januari. Nyss ställde jag frågan till min man om det verkligen finns någon som heter Klemens. Japp, det gör det svarade han. Jisses tänkte jag! Vad han kan då! Vet ni vad svaret blev: Det heter en reporter på Canal+. Men heter han Klemens i förnamn. Nej,  han heter Stefan Klemens. Det var skillnad det svarade jag.

Så nu är det upp till er som läser det att svara mig på om det finns några Klemens.

För övrigt så har jag haft fullt upp på jobbet idag. Koordinatorn ville få iväg blanketten till lägesrapporten IDAG! Men först skulle vi gå igenom listan så att summorna stämde. Naturligtvis blev han störd av ett samtal från Bryssel, så jag sade att gick och åt under tiden. Åt på 10 minuter (inte underligt att jag har gaser ikväll) och han var inte klar med samtalet när jag kom åter. Då var ju han tvungen att äta. Jag körde lite uppdateringar i adressregistret. Biblioteket hade jag hunnit med tidigare på förmiddagen. Och jag hade även ringt pappa :))

Så kom då koordinatorn till slut (SS) och vi fortsatte. Men han ville att jag skulle upp en sak innan jag skickade iväg det. Och det gjorde jag, men jag ville ha goodwill tillbaka. Då satt han och pratade i telefonen igen. Klockan gick och jag blev stressad. Hade ju bestämt med pappa att vi skulle handla efter jobbet.

Till slut knackade jag på och bad om ursäkt, men han tyckte att jag kunde skicka iväg det. Kom ut till Fia ca 15.10. Hem och in med vår bil i garaget. Fia hämtade bilnycklarna till pappas bil och jag gick in till pappa. HAN HADE GLÖMT BORT ATT VI SKULLE HANDLA! Och jag som stressade så! I vilket fall som helst så åkte vi till Willys. Fia gick in på Lidl och köpte mjölk + apoteket.

När vi hade betalat, bar det sig inte bättre än att småpengarna rullade ut från pappas plånbok (jag ansvarar för den). Pappa blev arg och skällde på mig, men då blev även jag arg och svarade att jag fick tag på allt. Naturligtvis såg han en krona när vi skulle gå och han skulle böja sig ner och ta upp den, men jag hann före. Så kom det en besk kommentar till, men då (ursäkta) svor jag till. Ja, ja, vi är ju inte mer än människor.

Sedan sade pappa att vi kunde åka och handla på förmiddagarna i stället. Men det går väl inte svarade jag för jag jobbar ju. Visst ja svarade han och på helgerna sover du. Näe, se det gör jag inte alls, men jag vill faktiskt ta det lite lugnt på lördagarna. Vi kan åka och handla vid 11-tiden. Så idag var han på hugget och det blev jag med :))
Min goa lilla pappa. Jag förstår honom om han blir irriterad och jag tar inte åt mig.

Väl hemma hjälpte jag honom med varorna + TV-kanalen. Sedan in. Fia höll på att göra pannkaksmet och Inge åt rester från igår. Jag var inte hungrig just då utan tog soporna och gick ut med dem i stället.

Sedan kollade vi på "Hem till gården". Därefter duschade jag. Maria ringde mig imorse. Allt var bra. Fias jacka var nästan torr.

Men Fia har torkat den mer i tumlaren i tvättstugan idag.

Nu ska jag se lite på TV!

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0