Åter igen en gråmulen dag, men sol i sinnet det har jag allt

Sov underbart natten som var. Verkligen skönt att vara utvilad när klockan ringer. Regnade när jag kom upp och det regnade när vi åkte. Så skönt att Inge skjutsar mig.

Jag gjorde matsedeln idag, men hade problem med att lägga ut den på webben. Fick väl en blackout eller vad det kallas. Är ju mest på externa webben när jag lägger ut saker, så jag kopplade inte var jag skulle in. Men det löste sig när vår duktiga webbansvariga tjej kom.

Fick ett notat för redigering + allt annat som jag har, men jag älskar att ha många bollar i luften. Efter fikat ringde jag till pappa. Idag lät han lite piggare, alltså inte så off. Skönt det, för jag blir ju orolig.

Sedan gick jag bort till vårt bibliotek och registrerade tidskrifter. Fia ringde och allt var bra.

Jobbat lite med RT-projektet. Har fått in nästan alla kontrakt, vilket känns toppen.

Regnet upphörde, men dagen var grå och mulen. Temperaturen ska vi inte klaga på: +8 grader! Det accepteras absolut. Inte minusgrader förrän dagarna innan jul och då ska det också finnas snö!

Maria ringde. Hon och Lasse ska anmäla sig som försökspersoner till körsimulatorn på jobbet. Jag vet vilka problem tjejerna har när de jagar folk till försök. Vi har ju inte försök varje dag eller vecka, men då vi har försök får de jaga folk.

Arbetade till klockan 15, då Fia hämtade mig. Hon berättade att hon och Erki skulle till Jönköping ikväll. De skulle på hockey. Jag blev ju inte superglad, men vad göra. Hon är myndig.
Vi var in till Hemköp och handlade lite.

In till pappa och pratade en stund. Fixade ppv-kanalen till honom.

Sedan in till oss. Fia och jag åt upp de bitar av pizzan som vi hade kvar. Sedan kollade Inge och jag på "Hem till gården".

Fia åkte ca 16.45 för hon skulle tanka innan hon hämtade Erki.

Idag har jag haft himla ont i fingrarna. Vänsterarmen värker också men det beror säkert på vaccinationen.

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0