Vill inte slå in en enda julklapp till i år :))

Måndag och ny arbetsvecka. Och denna arbetsdag blev extra lång. Haft massor att göra hela dagen. Tycker ju om att ha många bollar i luften och det har jag haft idag.

Fia ringt och allt var bra. Ringde pappa och även där var det bra. Snöat en del idag och det är bara så himla mysigt. Hörde på radion att vi kommer visst att få en vit jul och blir det så, är det helt otroligt! EN VIT JUL!!!

Meddelade biblioteket att jag inte hann dit idag. RT-projektet är ju inne i slutredovisningen och Transportforum® fylls på med nya som anmäler sig. Positivt med andra ord.

Klockan 15.30 åkte jag och min enhet hem till Magda. Hon åkte före i sin bil. Två cyklade, men jag och 3 till åkte med UKK.

Vi bar in kartongerna med det som skulle slås in. Och sedan satte vi igång att slå in julklappar. Tre olika föremål hade vi. Magda hade fått tag på festliga papper; rött och vitt! Vi bröt en stund och åt en smörgås samt drack kaffe/the. Magda hade gjort jätte goda smörgåsar. Sedan fick vi glögg. Gick genast mycket bättre att slå in paket :))

Men det tar på krafterna att göra detta. Så när klockan var nästan 20 bröt vi upp. Har ett antal kvar att slå in, men jag tror att vi gjorde omkring 500 paket.

Fia hämtade mig, Anita och Johanna. Skjutsade först Johanna till Resecentrum och sedan hem med Anita.

In till pappa när vi kom hem och han undrade varför jag inte kommit hem tidigare :)))

Nog är jag trött allt, det säger jag utan att ljuga!

Kramizzar

Kommentarer
Postat av: Neta

Hej Nilla

Hamnade i kväll på din blogg. Tur för dej att du inte bor här nere, för här är det ingen snö som ligger. Det har snöat lite men det försvann direkt som tur är för mej;)

Hoppas du får sova gott i natt

Kramiz

2009-12-14 @ 22:44:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0