Sol, snö och väldigt kallt

Hejsan!
Imorse hade vi -16 här och det är kallt här "nere i södern". Solen kom och det blev kanonfint, men lite för kallt.
Satte igång att damma och byta dukar imorse. Plockade fram tomtar (och troll höll jag på att säga). Granen satte vi ihop igårkväll, men längre kom vi inte då.
Fia åkte och tränade tjejerna i fotboll och jag fortsatte att julpynta. Inge gick in med tidningen till pappa. Sedan blev det dusch och därefter fixade jag håret :))

Fia kom hem och hämtade oss. Lämnade tipset och sedan var vi till Återvinningsstationen och kastade skräp. Därefter varvet runt stan innan vi åkte till Tornby. Var in till Jysk för de hade gjort reklam om julsaker. Men det var verkligen urplockat. Blev ett par underlakan och örngott. Sedan till Coop Extra för att köpa lite till pappa och det blev även till oss.
Därefter till Maria och barnen, där vi tog en fika. Sedan hem och jag gick in till pappa.

Sedan in. Inge och jag satte i ljusen i granen och så blev det Fia som fick klä den. Vi lovade henne att åka och köpa mer kulor imorgon :))

Inge skulle fixa schnitzel, men när han tog ut dem från kylen, så kände han att de inte var okej. Kollade "bäst före datum" och det var igår. Vi köpte dessa i torsdags!!! Borde stått: "OBS! Kort datum" på förpackningen. Vi vågade inte tillaga dem utan beställde pizza. Imorgon tar jag med dessa schnitzlar till Maxi.

Just nu sitter jag här och badar i svett. Beror det på  ljusen eller på att jag drack lite glögg :)))

Solen lyste i alla fall, men sedan blev det mulet och det kom åter igen snö! Förstår inte att det kan snöa när det är så många minusgrader, men .......

Imorgon väntar åter igen tvättstugan och därefter julklappsinköp (till Fia). Inge sitter just nu och tjatar om att åka till Stockholm på annandagen för att se Djurgården-LHC och övernatta på hotell Globen. Men jag tvekar så in i norden.

Kramizzar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0