Mera lussekatter

Gick upp före kl. 7 och satte en saffransdeg. Medan den jäste, läste jag morgontidningen. Därefter blev det lussekatter! Allt medan familjen sov så skönt i sina sängar. Jag älskar dessa morgnar :))
Klockan 9, jag till och med före det klockslaget, var jag klar. Och fina såg de ut att bli. Fia kom upp för hon hade hört mig skramla i köket. Jag som trodde att hon vaknade av doften :)) Skoja bara, för gjorde inte Inge det, som låg närmast köket så.....

Ringt pappa och allt var bra med honom.

Omkring klockan 10 väckte Fia Inge och vi åt frukost. Diskade och så blev det en dusch.
Gick in till pappa med tidningen och pratade en stund. Fia tog en promenad till fotbollsträningen med flickor födda 2001.

Inge och jag åkte med tipset omkring klockan 12.40. Därefter hämtade vi Fia. Körde ett varv och så hamnde vi på Net o Net. Vilket lagerhus!!! Stort som sjutton. Om vi handlade något? Ja, jag köpte plastpåsar :))) och så cider till Sodastreamern. Sådant har de alltså på detta lagerhus.

Meningen var att vi skulle tvätta bilen och jag hade lagt i en sprillans ny flaska med avfettning i bagaget. När vi skulle lägga in kassen från Net o net fick vi se att flaskan var tom!!!! Skruvlocken hade skruvat loss sig själv. Shit alltså. Men vi åkte mot Statoil för vi hade bestämt oss för en biltvätt. Jag hatar när bilen är så skitig som den är nu. Då ringer Maria. Hon och Lasse skulle på ishockey, men de hade glömt biljetterna hemma hos Lasse! Nu undrade hon om de kunde komma till oss och skriva ut nya. Och vad gör man? Ställer givetvis upp :))

Gick ju snabbt att skriva ut nya biljetter och de åkte till Cloetta Center. Inge, jag och Fia tog lite fika och smakade på lussekatterna. De fick: Med utmärkt beröm godkänt heheheehe

Även pappa fick smaka av lussekatterna och det blev han glad över.

Ikväll var vi lite lyxiga och beställde pizza. Vi tog från ett nytt ställe och jag måste säga att de var verkligen supergoda. Har kvar så jag får till lunch imorgon.

Inge har varit in till pappa och skiftat kanal på boxern. Han ska se på Barcelona!

Och även idag vann LHC!!! Yes, yes, yes......

Imorgon blir det först tvätt och därefter ska Fia och jag handla julklappar!

Så kan jag meddela följande: DET SNÖAR JUST NU!

Kramizzar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0