Koltrasten tror visst det är vår

Imorse när jag kom till jobbet, hörde jag koltrastarna sjöng så himla vackert. Undrar om de tror att det är vår i luften. Det var ju +4 grader, så jag förstår dem. Men sjunga så himla tidigt, som 5.30!

Har haft fullt upp på jobbet idag också. Gillar ju att  ha "många bollar i luften". Men ibland kan det bli lite för mycket även för mig :))

Varit uppehåll och det var nästan så att solen bröt igenom. Men jag hann inte ut på lunchen.  Naturligtvis så ringde jag pappa imorse och allt var bra.

Var till biblioteket och tog hand om tidskrifterna + Vägverkets författningssamling. De skickar ut massor just nu. Får ofta göra nya pärmar (känns det i alla fall som).

Fortsatte sedan med lägesrapporterna och förberedelserna till rapporten. Saknas ett antal lägesrapporter och konstigt nog så är det från samma personer som i fjol. Gör de inte av med pengarna som de fått eller?? De kanske finansierar något annat. Nog kan man undra.

Fia och Inge tog en tur till Norrköping idag. Kul för dem :))

Sedan hämtade Fia Casper på fritids och såg till att han kom till frisören.

Inge hämtade mig klockan 15 och vi åkte till affären. Jag fattar inte detta med att vi måste handla varje dag. Nu var det mjölken, pålägget och smöret som var slut.

In till pappa när vi kom hem. Samtidigt så kom de från hemtjänsten. Pappa hade ingen färg på TV:n och han bad mig hjälpa honom. Han påstod själv att  han kommit åt någon knapp på dosan. Men varken jag eller hon från hemtjänsten lyckades lösa problemet. Ringde till Fia, som kom in och hjälpte till. Hon var smart hon. Drog ur kontakten och väntade några sekunder. Sedan fungerade allt igen. Pappa blev glad och nöjd. Han ska se på LHC-Färjestad ikväll.

Fia och jag gick in. Blev skrämd ordentligt. För ut i från sovrummet hoppade Casper och skrek: Buuuuu.. Jag hade inte en aning om att han var med hem hit. För Fia hade sagt att han var hos en kompis. Lurad med andra ord.

Jag tråcklat sömmar på Fias klänning. Hon fick fixa maten, som blev kebabkött och pommes. Casper åt med god aptit.

Inge och Thomas ska på hockeyn och Fia, Casper och Tove skjutsar dem dit. Maria och Lasse skulle iväg och handla på Intersport, så Fia är barnvakt. Hon ska sedan  hämta Inge och Thomas.

Så jag är ensam hemma ikväll :)) Har precis duschat och ska bara ta det lugnt. Se lite på TV och spela lite spel på datorn.

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0