Julmaten är inhandlad

Var vaken ett par timmar inatt och tankarna for runt. Men det gjorde ju inget eftersom jag är ledig nu. Gick upp 6.30. Gjorde mig iordning och läste morgontidningen. Sedan datorn. Inge kom upp, vilket var positivt. Han väckte Fia ca 8.20 så vi kunde äta frukost.
När alla var klara, åkte vi till ICA Maxi. Det var vi inte ensamma om :)) Jisses vad många människor som går upp tidigt för att handla!!!

Inge hade svårt att hitta en bra skinka, men till slut så. Var även och köpte ost till julen. Hem och in med varorna. Jag gick och hämtade pappa, som tagit på sig gummistövlar! Jag bad honom att ta läderstövlarna, men... Och så skulle han ha munkjackan, men det satte jag STOPP för. Du måste ha din vinterjacka för det är 8 minusgrader. Men vi ska ju inte vara ute. Spelar ingen roll för vi ska till och från och bilen. Bilen är inte heller supervarm även om det står i garaget.

Fia tog vår bil och åkte till stan för att köpa julklappar från henne till barnbarnen. Pappa och jag åkte först och tankade hans bil innan vi åkte till frisören.

Pappa blev så fin i håret. När vi skulle därifrån fungerade inte handikapphissen utan jag fick hjälp med att frisören lyfte rollatorn uppför trapporna och jag gick bakom pappa. Det var ju bara 5 trappsteg. Sedan in till Willys där pappa köpte lite bröd  och mat.

Så skulle vi ta "vanliga" hissen ner. När vi kom till BV gick inte dörrarna upp. Jag tryckte upp oss en våning och så ner igen. Då drog jag i dörren så den gick upp. Snacka om panik :))

Hjälpte pappa med varorna och sedan in till oss. Inge fixade kaffe. När jag druckit det, så dammsög jag och torkade av golven. Fia kom hem. Hon lyckades hitta det hon ville till barnbarnen. Hade även köpt en ny gratängform till oss. Superfin var den.

Vi åt falukorv och makaroner. Mums!!
Diskat och gjort ren ugnen.
Nu har jag superont i fingrarna igen. Ska vila dem resten av kvällen, så jag orkar rulla köttbullar och fixa Jansson imorgon.

Kramizzar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0