Idag slog Kung Bore till

Brr, så kallt det var imorse! Vi hade -8 grader. Lite skillnad mot igår, då det var +2,5 grader. Finns ju kläder att ta på liksom. Och jag tror att vi behöver lite kyla nu så att alla baciller flyger iväg. Ibland slår Kung Bore till ordentligt!

Gnistrade i backen  när vi åkte imorse. Så skönt att ha skjuts på morgonen. Förstår inte, men varje kväll hör jag Inge sitta i soffan och snarka! Han lägger sig nog inte när  han kommer hem igen utan läser väl tidningen och kollar datorn.

Jag hade fått hemska mejl från en kines. Han skrev för ett par veckor sedan och ville prenumerera på vår engelska tidning och jag svarade att det gick bra. Men för att skicka den behövde jag hans namn och adress. Då svarade han att han inte var forskare, men jag skrev att han fick pren. som privatperson. Jag fick namn och adress och så skrev jag till honom att jag skickade de två senaste numren med post. Igår skrev han och frågade var tidningarna var som jag lovat honom. Jag svarade att det kan ta tid med posten. Så inatt hade han skickat mejl om mig till flera e-postadresser på jobbet. Han undrar varför jag gör narr av honom!!! Jag visade vår korrespondens för flera kollegor och jag har inte gjort något fel. Men obehagligt är det.

Ringde pappa som vanligt. Han skulle få hjälp med fötterna idag. Så skönt att jag hittade en tjej, som åker ut till gamla och hjälper dem.

Till lunch fick jag äntligen klart på alla adresser vad gäller just den engelska tidningen. Skickade iväg adresserna till tryckeriet. Efter lunch var det dags att gå till biblioteket. Stressad??? Nej, det är bara förnamnet.

En kollega tog en rask promenad på lunchen. Tur hade  hon som  hade kameran med sig. För på bordet (konstverket) i "sjön" satt hägern! Någon har ju döpt den till "Olle".
Kicki snabbt fram med kameran och jag är säker på att jag får dela med mig till er andra:



Visst är han för skön!!! Ibland sitter han på en parkbänk!

Efter biblioteket fixade jag en rapport. Den är klar för tryck nu. Sedan gick jag igenom anmälningar till den stora konferensen i januari. Kommer fler och fler nu.

Inge och Fia hämtade mig klockan 15. Vi åkte först och köpte ost. Sedan till Maxi. Ja, det blev veckohandling idag istället för imorgon. Jag ska nämligen på internat imorgon och återkommer på fredag. Så imorgon blir det nog ingen blogg (om jag inte hittar någon dator där).

Varit in till pappa och allt  var bra med honom.

Nu ikväll lyser månen så fint. Den är full :)) Temperaturen var nyss -8,6 grader.

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0