Andra advent och bröllopsdag

Vaknade före klockan 3 och kände som något kallt. Riktigt otäckt faktiskt. Sedan tyckte jag att någon klappade på mig. Vände mig om, men inte var det Inge. Var tvungen att kliva upp och gå runt lite. Hade svårt att somna om, så det blev mest slummer till klockan 7. Då gick jag upp och gjorde mig iordning.

Till tvättstugan med veckans "skörd". Så himla skönt att tvätta där ute får då blir det torrt på direkten i och med att det finns tumlare. Och så spar man ju på lite ström  hemma. När pappa  hade kommit upp, tog jag även hans tvätt.

Fia sov till ca 9.15. Hon följde med mig ut till tvättstugan och sedan in till pappa med hans skjorta, som jag alltid låter torka i badrummet. Pappa säger att det känns som att katetern läcker (igen). Och visst hade slangen lossnat. Så det blev mer tvätt att ta hand om. Sedan försökte jag tejpa slangen. Hemtjänsten lovade att ringa vårdcentralen imorgon, för det är ju något galet när det lossnar på det där viset. Var ju bra att jag hade tvättstugan.

Sedan var det verkligen dags för frukost. Plockade fram den och Fia väckte Inge. Diskat och när det var gjort, tog jag med soporna och gick till pappa. Han följde med ut med sina sopor. Därefter hämtade jag tvätten till pappa och plockade in. Städade efter mig i tvättstugan.

Solen lyste och det kändes som det var lite kallare ute. Framför allt var luften torrare än igår :))

Ringt Maria och kollat hur det var med nyckelbenet. Hon blev skadad på innebandymatchen igår. Kändes bättre som tur var. Tove ville följa med till Gamla Linköping. Men Casper ville vara hemma. Och förresten så hade han innebandyträning klockan 14.

Inge ville inte följa med, men han skjutsade oss. Hämtade Tove och så släpptes vi av vid G: Lkpg. Mycket folk även idag. Köpte lite lotter utan vinst. Så köpte jag ett ljus till mig och två till barnbarnen. Fia köpte sig ett jätte fint armband. När vi kände oss nöjda, gick vi över till Cupolen där det var typ "loppis". De tog 20:- i inträde för mig och Fia. Att vi gick in, berodde på att Tove frös. För det var inget som vi ville ha av utbudet.

Inge hämtade oss och vi skjutsade Tove till den lokal där Casper tränade. Handlade mjölk på hemvägen. In till pappa och kollade så allt var bra och det var det.

Vi åt kassler med svampstuvning idag och det var supergott.

Så har vi druckit adventskaffe. Det är så kul för Inge och Fia berömmer mina lussekatter, vilket är kul. Jag lyckades faktiskt denna gången :))
Vi borde ju haft tårta, tyckte Inge eftersom det är vår bröllopsdag, men det gick så bra med lussekatter och pepparkakor.

Fia och jag har satt upp en omgång till med ljusslingor på framsidealtan. Blev superfint.

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0