1 december och nu är vi inne i julmånaden

Sovit urdåligt inatt och jag vet inte varför. Men så är det ibland. På jobbet gick inte lyset i korridoren igång kl. 7, som det brukar. Jag skulle hämta mig en kopp kaffe ca 7.10 och trodde att jag sett fel på klockan. Men det var visst något fel i hela huset.

Har haft massor att göra på jobbet idag. Ringde och kollade så att fotvårdstjejen kommer till pappa imorgon. Han var lite orolig så att hon inte fått barn. Men hon kommer. Kunde alltså ge pappa ett lugnande besked när jag ringde honom. 

Inge och Fia har städat förrådet idag, vilket verkligen behövdes. Blev jätte fint.

Är lite irriterad på vårt adressregister. Jag trodde ju att när vi bytte upp oss, så skulle inget försämras. Men det är försämrat för jag har ett elände med att ta ut adresser till våra tidningar. Tryckeriet vill inte ha adresserna uppdelat på två rader för det klarar inte deras maskiner. Så jag får sitta och gå igenom excelfilerna, vilket är ett "hästjobb".

Tog en rask promenad på 10 minuter idag. Hade sällskap med Anita. Solen lyste och det var lite bistert.

Arbetade sedan till klockan 15, då Fia hämtade mig. Vi var och handlade lite. In till pappa när vi kom hem. Allt bra med  honom. Han hade gjort iordning de burkar, som han fått mat i av oss. Så gulligt av honom.

När vi kom hem, satte jag igång att göra saffransdeg. Hade kesella i idag och det blev faktiskt jätte gott. Gick in med ett par lussekatter till pappa när första plåten hade svalnat.

Därefter blev det en dusch. Ska snart se "Halvåtta hos mig". Blir nog natti tidigt ikväll!

Kramizzar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0